Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected] са новите потвърдени случаи на заразени с коронавирус

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg21 са новите потвърдени случаи на заразени с коронавирус
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски: Имаме още 21 положителни проби. Осем души са излекуваните, а утре изписват и още един

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

21 са новите доказани случаи на инфектирани с ковид и общият брой на позитивните в България са 264. Това разгласи ген. майор Венцислав Мутафчийски.

" Имаме два нови града - в Кърджали имаме един случай, в Хасково също е един. Останалите са: 14 в София, двама в Смолян, един в Плевен, един във Велико Търново, и един във Варна. Все още се работят проби, тъй че на следващия ден сутринта може да има промяна в броя на приетите в болница и уставновени. Общо осем са към този момент изписаните, на следващия ден още една жена ще изпишем и ще станат девет ", разкри той.

" Има двама военнослужещи с позитивни проби. Единият е старши лейтенант, осъществена е здравна евакуация от Косово, има и офицер с него, били са в непосредствен контакт, без клинични недоволства, само че с позитивна проба, ще бъдат настанени във ВМА. Има и един военнослужещ в Румъния. Той е на задача там, също е дал позитивна проба и е настанен в инфекционзна болница в Букурещ.

В София много се разшириха лечебните заведения - във ВМА, в Пирогов има още един интубиран пациент, в Пета градска, в Света Анна има два случаи - жена и мъж, мъжът е интубиран ", изясни още той.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права запазе
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР